Geriye iki aylık hamile eşi kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Geriye iki aylık hamile eşi kaldı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Selçuk Paker için Kocatepe Camii’nde cenaze namazı kılındı.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda keskin nişancı silahı Kanas ile vurulan ve kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesi’nde hayatını kaybeden şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Paker için Kocatepe Camii’nde cenaze namazı kılındı ve askeri tören düzenlendi. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına TBMM Başkanı İsmail Kahraman, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Genelkurmay 2’nci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kuvvet Komutanları ve Şehit Uzman Çavuş Paker’in ailesi ve hamile eşi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ASKER SELAMI İLE UĞURLADI

İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehit Paker’in naaşı omuzlarda bir süre taşındıktan sonra top arabasına konuldu. Top arabasının geçişi sırasında Şehit Paker’in 2 aylık hamile eşi Sedef Paker ve anne Sevgi Paker gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze arabasının geçişi sırasında şehidin kardeşi Sertaç Paker asker selamı dururken, anne Sevgi Paker ise el sallayarak uğurladı.

Cenaze namazından önce polis ekipleri ile bir grup arasında tartışma yaşandı. Şehit Uzman Çavuş PakerKocatepe Camii’ndeki törenin ardından Cebeci Askeri Şehitliği’nde toprağa verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...