Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK yandaşları 6 aracı kundakladı

Düzenleyen:
PKK yandaşları 6 aracı kundakladı

GÜNDEM Haberleri

ADANA'da kent mekezinde çeşitle noktalarda korsan gösteri yapan PKK yandaşları gün boyunca, 6 araç kundakladı.

Akşam saatlerinde merkez Seyhan ile Yüreğir İlçesi'ndeki birçok mahallede korsan gösteri yapan terör örgütü PKK yandaşları, hareket halinde ve park edilmiş halde 6 aracı kundakladı. Kundaklanan bazı araçlara, olay yerine yakın noktada bulunan TOMA'lar da müdahale etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar gösterilere devam eden PKK yandaşları, polisin müdahalesi sonrasında ara sokoklara dağıldı, bazıları ise yanlarındaki bidon veya şişelerde taşıdıkları benzini park halindeki araçların üzerine dökerek ateşe verdi. Saat 02.00 sıralarında gösterici gruptan ayrılan yüzleri maskeli iki kişi, Bey Mahallesi'nde son model 3 aracı benzin dökerek ateşe verdi. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine, yangına müdahale edildi. Bölgede bulunanların hortumla su sıkarak müdahale etmeye çalıştığı araçlar, itfaiye ekibinin olay yerine gelmesiyle kısa sürede söndürüldü. Araçlardan 2'sinin motor kısmı tamamen yananarken, birinin ise bağay kısmı yandı. Motor kısımları tamamen araçlar, kullanılamaz hale geldi. 
GÜVENLİK KAMERASINDA
Bey Mahallesi'ndeki kundaklama olayı, bir işyerinin güvenlik kameraları ile görüntülendi. Yüzleri maslekeli ve kapüşonlu iki kişinin araçların üzerine benzin döktükten sonra da çakmakla ateşe verdiği, araçların alev almasından sonra kaçtığı görüldü. Güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis, şüphelileri yakalamak için harekete geçti. 
GÖSTERİDE BİR KİŞİ YARALANDI
Merkez Seyhan İlçesi 'ne bağlı Hürriyet Mahallesi'nde PKK yandaşlarının korsan gösteri yaptığı sırada gösterici grupta bulunan 20 yaşındaki K.Ç., kimin ve nereden ateşlediği henüz bilinmeyen silahla yaralandı. Karnına isabet eden kurşunla kanlar içinde yere yığılan K.Ç., çevredekiler tarafından yakındaki özel bir hasteneye götürüldü. Buradaki ilk müdahale ardından ambulans ile Adana Devlet Hastanesi'ne sevk edilen K.Ç., ameliyat edildi. Hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilen K.Ç.'nin tedavisine başlanırken polis, soruşturmayı çok yönlü sürdürüyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...