Başbakan Doğu ve Güneydoğu vekilleriyle buluştu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Başbakan Doğu ve Güneydoğu vekilleriyle buluştu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Doğu ve Güneydoğu illerinin milletvekilleri ile bir araya geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi’nde milletvekilleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Davutoğlu, bölge milletvekilleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki son durumu ele alacak. Terörle mücadelede sivil önlemleri içeren Master Plan da toplantıda ele alınacak konu başlıkları arasında yer alıyor. Başbakan Davutoğlu, Cuma günü bu planı Mardin’e yapacağı ziyarette açıklayacak. Planın açıklanması öncesi Başbakan Davutoğlu, Doğu ve Güneydoğu illeri milletvekilleri ile kapsamlı bir değerlendirme yapacak.

Toplantıya, Başbakan Davutoğlu’nun yanı sıra, Başbakan Yardımcıları Lütfi Elvan, Mehmet Şimşek ve Numan Kurtulmuş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı Efkan Ala olmak üzere yaklaşık 80 milletvekili katıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...