Bir ile daha Metrobüs müjdesi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bir ile daha Metrobüs müjdesi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Düzce Belediyesi toplu taşımada metrobüs sistemine geçmek için hazırlık yapıyor. Belediye Başkanı Mehmet Keleş, lastik tekerlekli metroyu gündeme aldıklarını söyledi.

Düzce Belediyesi toplu taşımada metrobüs sistemine geçmek için hazırlık yapıyor. Başkan Mehmet Keleş ilk aşamada 3 adet metrobüs alınacağını daha sonra da bu sayıyı 6’ya çıkaracaklarını belirtti. Belediye Başkanı Mehmet Keleş, toplu taşıma hizmeti konusunda Meclis üyelerine bilgi verdi. Başkan Mehmet Keleş, Düzce’de trafik akışında rahat ve hızlı ulaşım sistemi için çalıştıklarını belirterek, "Hedefimiz lastik tekerlekli metro uygulamasını gerçekleştirmektir" dedi.

DÜZCE’DE ULAŞIM
Belediye sınırları içinde 27 hatta 90 araç hizmet veriyor. Ayrıca 3 adet 20 metrelik körüklü otobüs seferlerdedir. Böylelikle 93 araç seferde bulunuyor. Düzce’de 4 bölgede ulaşım yapılıyor: Düzce Merkez Kalıcı Konutlar (Toplam 7 Hat), Düzce Merkez Mahalleler ( 15 Hat ), Düzce Merkez Konuralp- Üniversite ( 3 Hat ), Kalıcı Konutlar Üniversite- Konuralp ( 2 Hat).

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...