Sur'da operasyonlar devam ediyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sur'da operasyonlar devam ediyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği ve çatışmaların sürdüğü Sur’da, askerlerin gerçekleştirdiği bir operasyon anı saniye saniye görüntülendi.

Terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlar nedeniyle 2 Aralık’ta merkez 4 ilçeden biri olan Sur’da ilan edilen sokağa çıkma yasağı 63’üncü gününde devam ediyor. Dün 5 askerin şehit olduğu, 10 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ilçe, güne şiddetli çatışmalarla başladı. İlçeden öğlen saatlerine kadar çatışma ve patlama sesleri yankılandı. Sur’da, askerlerin operasyon anı da bir askerin cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, bir askerin teröristlere yönelik roket atışı yapmak için bir yıkıntının tepesine çıktığı ve bu sırada silah arkadaşlarının kendisine teröristlere görüntü vermemesi yönünde uyarılarda bulunduğu, atışın ardından da “Aslansın, işte bu” diye destek verdiği görüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...