- 8 işçi hala toprak altında: İliç Komisyonu'ndan ilk toplantı
14 dakika önce

8 işçi hala toprak altında: TBMM İliç Komisyonu'ndan ilk toplantı

Erzincan'ın İliç ilçesinde bulunan Çöpler Altın Madeni'nde 8 işçinin toprak altında kaldığı toprak kaymasıyla ilgili kurulan 'TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu' ilk toplantısını yaptı. Toplantıda AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, komisyonu başkanlığına seçildi.
 - Ev sahibini öldüren adama müebbet!
19 dakika önce

Ev sahibini öldüren kiracıya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi

Bursa'da ev sahibini kahvehanede oturduğu sırada silahla vurarak öldüren şahıs, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
 - Eşinin öldürdüğü Asya toprağa verildi, babası isyan etti
43 dakika önce

Eşinin öldürdüğü Asya toprağa verildi, babası isyan etti: 'Böyle sevgi olmaz, bu vahşet'

İstanbul'da evli olduğu Bahattin Can tarafından silahla vurularak katledilen Asya Can son yolculuğuna uğurlandı. Acılı babanın ise, "Böyle sevgi olmaz, bu vahşettir, cinayettir" sözleri ile isyan ettiği öğrenildi.
 - Tokat'taki depremler 4 bin yıldır uyuyan devi uyandırdı!
43 dakika önce

Tokat'taki depremler 4 bin yıldır uyuyan devi uyandırdı! 6.5 büyüklüğünde deprem olabilir

Tokat'ta meydana gelen depremler sonrası açıklama yapan yer bilimci Serkan İçelli, sarsıntının 4 bin yıldır faaliyete geçmemiş bir fayın üzerinde  gerçekleştiğini söyledi. İçelli şu an için korkulacak bir durumun olmadığını söylese de Kuzey Anadolu fayının  6 ve 6.5 büyüklüğünde bir deprem üretebileceğini sözlerine ekledi.
 - 80 yaşındaki anneannesini ameliyatlık etti!
52 dakika önce

80 yaşındaki anneannesini komalık etti!

Konya'da Talha Ç. isimli bir kişi tartıştığı anneannesini bıçakla yaraladı. Torunu tarafından bıçaklanan kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 
 - 'Ölmek için' 2 akrep yemişti: Samsun'da toprağa verildi
1 saat 4 dakika önce

'Ölmek için' 2 akrep yemişti: Samsun'da toprağa verildi

Kayseri'de iddiaya göre 'ölmek için' 2 akrep yedikten sonra bindiği yolcu otobüsünde fenalaşarak Samsun'da hayatını kaybeden Bilal Yiğit, toprağa verildi. 
 - Ekipleri şoke eden tamirhane baskını
1 saat 38 dakika önce

Ekipleri şoke eden tamirhane baskını: Hepsi lüks araç çıktı

Mersin'de bir tamirhaneye operasyon düzenleyen ekipler gözlerine inanamadı. Baskında parçalara ayrılmış gümrük kaçağı lüks araçlar bulundu. Yedek parça için kullanılan araçlarla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
 - Definecilere mezar olan mağara ilk kez görüntülendi
1 saat 39 dakika önce

Definecilere mezar olan mağara ilk kez görüntülendi

Bursa'da daha önce kazılan bir mağaraya define aramaya çıkan üç kişi jeneratörden sızan gazdan hayatını kaybetti. Baba, oğul ve bir arkadaşlarına mezar olan tüneller ilk kez görüntülenirken mağarada dar geçişler dikkat geçti.
 - Zincir markette dev yangın! 2 saatte küle döndü
2 saat 2 dakika önce

Zincir markette dev yangın! 2 saatte küle döndü

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir markette büyük yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken alevler 2 saat sonunda kontrol altına alındı.
 - Karı-koca, anne ve küçük kızına dehşeti yaşattı
2 saat 9 dakika önce

Çocukların kavgasına katılan karı-koca, anne-kıza dehşeti yaşattı!

Esenyurt'ta iki çocuk arasındaki tartışmaya anneleri de dahil oldu. Kadınlardan birinin kocası eşinin tartıştığını görüp anne-kızı feci şekilde darp etti. Görgü tanıkları kadının aldığı darbeler sonrası bayılmasına rağmen darp edilmeye devam edildiğini söyledi. 
 - Yakalanma anı kameralarda
2 saat 24 dakika önce

Sarıyer'de taksiciyi 5 yerinden bıçaklayarak öldürmüştü: Yakalanma anı kameralarda

Sarıyer’de aracına bindiği taksiciyi 5 yerinden bıçakladıktan sonra yol kenarına atarak öldüren yabancı uyruklu zanlının polis ekipleri tarafından yakalanma anı kameraya yansıdı. Öte yandan zanlı, adliyeye sevk edildi.
 - Taksirli suçtan ceza alan uzman çavuşlarla ilgili karar
2 saat 26 dakika önce

AYM'den taksirli suçtan ceza alan uzman çavuşlarla ilgili karar

AYM, jandarma uzman erbaşların taksirli suçlardan 6 veya daha fazla ceza alması halinde sözleşmelerinin feshedilmesine ilişkin düzenlemeyi iptal etti. AYM'nin iptal kararında, söz konusu düzenlemenin, Anayasa'nın 70. maddesinde güvence altına alınan kamu hizmetlerinde kalma hakkını sınırladığı kaydedildi.
 - Başkanla görüşemeyince intihara kalkıştı
2 saat 30 dakika önce

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı ile görüşemediğini iddia eden şahıs intihara kalkıştı

Kastamonu’da Belediye Başkanı Hasan Baltacı ile görüşemediğini öne süren şahıs, parti binasında intihara kalkıştı. Şahıs polis ekiplerinin ikna etmesiyle balkondan indi.
 - Her şey dakikalar içinde oldu...
2 saat 41 dakika önce

Giresun'da kuyumcu soygunu! Maskeli hırsızlar dakikalar içinde kaçtı

Giresun’un Bulancak ilçesinde bir kuyumcuyu soyan maskeli hırsızlar, çalıntı araçla kaçtı.
Gündem - Gündem
2 saat 58 dakika önce

11 ilde silah kaçakçılığı operasyonu: 41 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yasa dışı silah imalatı ve silah kaçakçılığı yapan organize suç örgütüne yönelik 11 ilde düzenlenen "Mahzen-28" operasyonlarında 41 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
 - Sokak ortasında vahşet! O anlar kamerada
3 saat 17 dakika önce

Market çalışanını vurdu, yerde yaralı yatarken ateş etmeye devam etti: O anlar kamerada

Sapanca'da marketin reyon kısmında çalışan R.A.’ya, husumetlisi A.Ö.’nün defalarca ateş ettiği anlar güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Marketin dışından ateş etmeye başlayan şahsın, yerde yaralı yatan market çalışanına ateş etmeye devam ettiği görüldü.
 - Namaz kılarken son nefesini verdi! Anbean kamerada
3 saat 25 dakika önce

Namaz kılarken kalp krizi geçiren adam hayatını kaybetti

Isparta’da akşam namazı için camiye giden Barış Aşık, namaz sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
 - Uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı
3 saat 47 dakika önce

Şırnak'ta taciz iddiasıyla darbedilen uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı

Şırnak'ta, taciz iddiasıyla suçlanarak darbedilen ve görevden uzaklaştırılarak gözaltına alınan uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı. 'Yardım edin' sesi duyarak binaya girdiğini belirten uzman çavuş, "1.90 boyunda ve 90 kilogram birisiyim. Birisine zarar vermeye kalksam yaralayacak ölçüde zarar verebilirim. Bir şey yapacak olsam tasarlardım" dedi.
 - 'Anı' diye paylaştıkları video emniyeti harekete geçirdi
4 saat 17 dakika önce

'Anı' diye paylaştıkları video emniyeti harekete geçirdi

Sakarya'da 5 kişi uyuşturucu madde kullandıkları anları 'anı olarak kalsın' deyip sosyal medyalarından paylaştı. Emniyetin etiketlendiği video paylaşım sonrası ekipler harekete geçti. Görüntülerin iki buçuk senelik olduğu ve videodaki şahısların suç dosyalarının kabarık olduğu ortaya çıktı.
 - Antalya'daki teleferik kazasında yeni gelişme
4 saat 30 dakika önce

Antalya'daki teleferik kazasında havada asılı kalan kabinler indirildi

Antalya'da 1 kişinin hayatını kaybettiği, kurtarma çalışmaları sırasında yaralanan 3 kişi ile birlikte 10 kişinin yaralandığı teleferik kazasında kırılan kabinin de aralarında olduğu 36 kabin halatlı sistemin çalıştırılması sonucu yere indirildi.
 - MSB'den  flaş İncirlik açıklaması!
4 saat 39 dakika önce

MSB'den İncirlik kararı: Jet üssü oldu

Adana'daki İncirlik Üssü, Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldü. Milli Savunma Bakanlığı, kararın Hava Kuvvetleri'nin ihtiyacı doğrultusunda alındığını duyurdu. Değişikliğin ardından İncirlik'e F-16 filosunun konuşlandırılacağı öğrenildi.
Sona Git