Meclis yakınlarında uçaksavar mermisi bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Meclis yakınlarında uçaksavar mermisi bulundu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başkent’te TBMM, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Kara Harp Okulu lojmanlarının olduğu alanda karların erimesiyle ortaya çıkan uçaksavar ve piyade tüfeği mermileri emniyeti alarma geçirdi.

TBMM, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Kara Harp Okulu lojmanları yakınlarındaki Elçi Sokak’ta bulunan mermiler polisi alarma geçirdi. Ayrancı semt pazarında direğin dibinde çamura gömülmüş olarak bulunan 12,47 mm çapındaki 2 adet uçaksavar mermisi ve çok sayıda 7,62 mm çapındaki piyade tüfeği mermisini fark eden bir vatandaş polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, alınan güvenlik tedbirlerinin ardından mermiler üzerinde inceleme yaptı. Elçi Sokak’ta esnaf olan Hasan Özçelik, karların erimesiyle direğin dibine bırakılan mermileri bir vatandaşın fark etmesi üzerine polise haber verdiğini ve polis ekiplerinin Ayrancı semt pazarının yakınlarında bulunan direğin dibindeki mermi üzerinde inceleme yaptıklarını söyledi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili araştırmaları devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...