Görmez: Hendekleri şefkat elimizle kapatalım

Düzenleyen:
Görmez: Hendekleri  şefkat elimizle  kapatalım

GÜNDEM Haberleri

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Bayırbucak Türkmenleri, terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerin yakınları ve Güneydoğudaki terör mağduru vatandaşların yaraları sarılacak.

Damla Peker ANKARA
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Bayırbucak Türkmenleri, terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerin yakınları ve Güneydoğudaki terör mağduru vatandaşların yaraları sarılacak. “Şimdi Yaraları Sarma Zamanı” başlıklı bir kampanya başlattıklarını açıklayan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, özetle şunları kaydetti: 
“Birinci çağrım şehitlerimizin aileleriyle ilgili olacaktır. Onların yaralarını sarma zamanıdır. Hep birlikte özellikle şehitlerimizin emaneti olan yavrularına sahip çıkalım, kederli eşlerinin daima yanlarında olalım.
İkinci çağrım, terörün mağdur ettiği vatandaşlarımıza yönelik. Şimdi hep birlikte evsize ev, yuvasıza yuva olalım. Gelin terörle örselenen ruhları birlikte tedavi edelim, o kazılan çukurları hep birlikte şefkatli ellerimizle kapatalım ve üzerine çiçekler dikelim.
Üçüncü çağrım, Bayırbucak Türkmen’i kardeşlerimizle ilgili... Bugün onların da yararlarını sarma zamanıdır. Gelin millet olarak, kendilerini dost ellerde hissettirelim. Yitirdikleri güven ve huzur iklimine kavuşmalarını sağlayacak yardım ve desteğimizi onlardan da esirgemeyelim.”

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...