Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK’nın 41 yıl hapisle aranan mahalle sorumlusu yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
PKK’nın 41 yıl hapisle aranan mahalle sorumlusu yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

ADANA’da 28 ayrı suçtan 41 yıl hapis cezası ile aranan PKK’nın mahalle sorumlusu 25 yaşındaki Hamit Ağırağaç, yakalandı.

Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince, 2011 yılında gerçekleştirilen hırsızlık çetesi operasyonunda Hamit Ağırağaç ile birlikte 17 şüpheli yakalandı. Adana 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Ağırağaç hakkında 41 yıl hapis cezası verildi. Ağırağaç’ın avukatları dosyayı temyiz için Yargıtay’a gönderirken, sanık hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

 Suç işlemek için örgüt kurmak, örgüte üye olmak, hırsızlık, hürriyeti yoksun bırakma, suç eşyasını satın alma, mala zarar verme, terör örgütü üyeliği ile yağma suçlardan da hakkında açılmış 28 ayrı dava bulunan Hamit Ağırağaç’ı yakalamak için Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Ekipler, uzun zamandan beri peşinde oldukları Ağırağaç’ın merkez Yüreğir İlçesi’nin Afetevleri Mahallesi’nde saklandığını tespit etti.
 
Asayiş Şubesi ekipleri, zanlının saklandığı evi kuşattı. Ağırağaç, ekiplerin ’teslim ol’ çağrısına rağmen kapıyı açmadı. Mahkemeden alınan arama kararı ile apartmanın 3’üncü katındaki daireye giren ekipler, Hamit Ağırağaç’ı banyoda saklanmaya çalışırken yakaladı. Sosyal medyadaki sayfasında PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi olduğunu gösteren fotoğraflar paylaşan Ağırağaç’ın terör örgütünün  mahalle sorumluğu olduğu da ortaya çıktı. Hamit Ağırağaç, işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...