Eyüp'te korkunç infaz! Cesetlerini sokak ortasına attılar

Eyüp'te korkunç infaz! Cesetlerini sokak ortasına attılar

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Eyüp'te, Emre Tanrıverdi ve Hakan Akmut adlı kişiler, kafalarına sıkılan kurşunlarla öldürüldü.

Akraba oldukları öğrenilen iki kişinin cesetleri, Eyüp Karadeniz Caddesi üzerinde 50 metre arayla bir araçtan caddeye atıldı.
Olay, saat 22.00 sıralarında Eyüp'te meydana geldi. Karadeniz Caddesi üzerinde 2 kişinin bir araçtan sokağa atıldı ihbarı geldi. Hemen olay yerine giden polis, cadde üzerinde 50 metre aralıklarla kafalarından kurşunlanan iki erkek cesedi ile karşılaştı. Olay yerinde yapılan incelemede cesetleri bulunan kişilerin, Emre Tanrıverdi ve Hakan Akmut olduğu belirlendi. Tanrıverdi ve Hakan Akmut'un akraba oldukları belirtildi.

MASKELİ ŞÜPHELİ KAÇTI
Görgü tanıklarının ifadelerine başvuran Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cesetleri caddeye atıldığı aracın Gaziosmanpaşa istikametine gittiğini belirleyerek, hemen harekete geçti. Yapılan takipte, polisten kaçan şüphelinin aracı kaza yaptı. Kaza sonrası aracı bırakan maskeli şüpheli yaya olarak kaçtı.
CİNAYET BAŞKA YERDE İŞLENDİ
Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayetlerin başka bir yerde işlendiği ve bir hesaplaşma yüzünden meydana geldiği ihtimali üzerinde duruyor. Maskeli şüphelinin yakalanması için başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...