Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Minibüs ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Minibüs ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Muğla'nın Milas İlçesi’nde, minibüsün çarptığı motosikletteki 2 kişi ağır yaralandı. Polis kaza sonrası kaçan minibüs sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Kaza, saat 22.00 sıralarında İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Ersin Yüksel'in idaresindeki plakasız motosiklete sürücüsü ve plakası belirlenemeyen minibüs çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Yüksel ile arkasında oturan Fevzi İmre ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar ambulansla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis kaçan minibüs sürücüsünü belirlemek için çalışma başlattı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...