Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mankurtlara rağmen terörü bitireceğiz

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mankurtlara rağmen terörü bitireceğiz

GÜNDEM Haberleri

“Kalemleriyle, terör örgütüne taşeronluk yapmayı ‘muhalefet’ diye yutturmaya kalkıyorlar. Bugüne kadar ne yaptıysak, bu mankurtlara rağmen yaptık”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin de içinde yer aldığı coğrafyanın ancak 100 yılda bir rastlanabilecek tarihi nitelikte hadiselerin yaşandığı sancılı bir süreçten geçtiğini söyledi. Dünya Turizm Forumu’nun kapanış oturumundaki konuşmasında sadece PKK’yla olan mücadelenin 35 yıldır sürdüğünü belirterek şunları kaydetti: 
“Terör örgütünün elebaşları, çeşitli kılıflar altında yıllarca Batı ülkelerinde serbestçe dolaştılar. Bu ülkede en güçlü iş adamlarından bir tanesini öldürenin katili yıllarca saklanıyor. Hala kaçak olanı var. En sonunda bir tanesi birkaç gün önce yakalandı. Bugün aynı tavır maalesef Suriye ve Irak’taki terör yapılarına karşı da sergileniyor. Kandil’den yönetilen PYD, YPG’nin bölgede yaptığı etnik temizlik faaliyetleri görmezden gelinerek bu örgüt himaye ediliyor, destekleniyor. Örgütün elinden çıkan silahların hepsi Batı’nın gelme...
Ama mücadeleyi sürdürüyoruz. Bu örgütlerin amacı halk arasında tehdit ve şiddet ortamı oluşturarak, korku ikliminin, düşmanlığın yaygınlaşmasını sağlamaktır. Bu hakikat ortadayken Paris saldırısında gösterdiği empatiyi, hassasiyeti kendi ülkesindeki terör eylemlerine göstermeyen bir medyamız var. Kalemleriyle, manşetleriyle, söylemleriyle terör örgütüne kapı kulluğu, taşeronluk yapmayı ‘muhalefet’ diye yutturmaya kalkıyorlar. Biz bugüne kadar ne yaptıysak, bu beşinci kol faaliyeti yürütenlere, bu mankurtlara rağmen yaptık. Terör örgütlerinin ve onların kapıkullarının bizi hedeflerimizden alıkoymasına asla müsaade etmeyeceğiz.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...