HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Muş'ta otobüs devrildi: 40 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Muş'ta otobüs devrildi: 40 yaralı
Muş, Haber

GÜNDEM Haberleri  / DHA

MUŞ'un Hasköy İlçesi çıkışında, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrilen otobüste 40 yolcu hafif yaralandı.

Kaza bugün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Muş'tan Bulanık İlçesi'ne giden 34 UFL 49 plakalı otobüsün sürücüsü, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirdi. Önce yol kenarındaki kar kütlesine saplanan otobüs sonra devrildi. Bir anda kendilerini can pazarında bulan yolcular, camları kırarak çıkabildi.
 
Kazada hafif yaralanan 40 kişiden 9'u ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi'ne diğer yaralılar ise Korkut Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorlar yaralıların sağlık durumunun iyi olduğunu, çoğunun ayakta tedavinin ardından taburcu edildiğini söyledi.
 
Kazada yaralanan yolculardan öğretmen Mehmet Ali Ertan, "Malazgirt'te öğretmen olarak görev yapıyorum. Sabah Muş'tan otobüse bindim. Uyuyordum. Ani bağrışmalarla uyandığımda kaza gerçekleşmişti ve kendimi yerde buldum" dedi. 
 
Bir diğer yolcu Sabri Uçar ise, "Otobüs kara saplandı. Çıkmaya çalışırken manevra yaptığı yerde ters döndü. Arkadaşın üzerine düştüm. O sırada koltuğa sırtımı vurdum. Bir sıkıntımız yok çok şükür" diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...