Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ayvacık'ta 118 mülteci yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Ayvacık'ta 118 mülteci yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi'nde, lastik botla yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek isteyen 118 mülteci Sahil Güvenlik tarafından yakaladı.

Sahil Güvenlik ekipleri, ölümü göze alarak Avrupa ülkelerine gitmek için Yunan adalarına geçmeye çalışan mültecilere yönelik Ayvacık sahilinde gün boyu çalışma yaptı. Bölgede devriye görevi yapan TCSG-UMUT Arama Kurtarma Gemisi, Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmek için lastik botlarla denize açılan mültecilerin peşine düştü. Yapılan dört ayrı operasyonda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu İran, Afganistan, Burma ve Suriye uyruklu 118 mülteci yakalandı. Ayvacık İlçesi, Küçükkuyu Beldesi'ne getirilen mültecilere insani yardım yapıldı. Mültecilerin işlemlerinin ardından, Ayvacık Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne gönderileceği bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...