Çavuşoğlu'ndan Steinmeier'e taziye mesajı

Çavuşoğlu'ndan Steinmeier'e taziye mesajı

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Steinmeier'e Münih yakınlarında meydana gelen tren kazasında hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier’e Bavyera eyaletinin Bad Aibling kenti yakınlarında meydana gelen tren kazasında hayatını kaybeden ve yaralananlar için taziye mesajı gönderdi. Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre, Çavuşoğlu, mevkidaşı Steinmeier’e, Münih kenti yakınlarındaki Bad Aibling adlı yerleşim merkezinde meydana gelen kazada hayatını yitirenlerin yakınlarına ve Alman halkına başsağlığı dileklerini ileterek yaralılara acil şifa diledi.
Çavuşoğlu, taziye mesajının Türkçe ve Almancasını twitter hesabından da paylaştı. Almanya’nın Bavyera eyaletinin Bad Aibling kenti yakınlarında meydana gelen tren kazasında 10 kişinin hayatını kaybettiği, bir kişinin kayıp olduğu, 18'i ağır olmak üzere 82 kişinin yaralandığı açıklanmıştı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...