İkinci cuma namazı Van’da

Düzenleyen:
İkinci cuma namazı Van’da

GÜNDEM Haberleri

Başbakan, 19 Şubat’ta Van’ı ziyaret ederek hem halkın problemlerini dinleyecek hem de cuma namazını burada kılacak.

İsmail Sonsuz ANKARA
Terörden etkilenen halka destek olmak için cuma namazlarını Doğu ve Güneydoğu’daki illerde kılma kararı alan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ilk durağı hoşgörü şehri Mardin’di. Davutoğlu’nun yeni durağı 19 Şubat’ta Van olacak. Burada hem halkın sorunlarını dinleyecek hem de cuma namazını kılacak olan başbakana çok sayıda bakan ve milletvekili de eşlik edecek. Davutoğlu, 1 Kasım zaferi sonrası söz verdiği teşekkür ziyaretlerine de başlıyor. İlk ziyaretini 12 Şubat’ta Kahramanmaraş’a yapacak. Ertesi gün Erzincan’da vatandaşlarla buluşacak. 
1 HAFTADA 3 ÜLKE 
 Başbakan Ahmet Davutoğlu, yurt içi ziyaretlerinin yanı sıra yurt dışı ziyaretlerine de hız kesmeden devam edecek. Davutoğlu bugün AB Dönem Başkanı Hollanda’ya gidecek. Görüşmelerde, hükümetler arası istişare toplantılarının başlatılmasının kararı alınacak. Türkiye ile Hollanda arasında Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi kurulacak. İki ülke kabineleri, ortak toplantıda buluşacak. İstişare toplantısında; ekonomi, güvenlik, Türkiye’nin AB üyelik süreci, göç krizi, terörizmle mücadele alanlarında mevcut iş birliğinin daha ileri noktalara taşınması görüşülecek. Davutoğlu, 16 Şubat’ta Ukrayna’ya, 18 Şubat’ta Belçika’ya gidecek.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...