'Bodrum' karargâh çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
'Bodrum' karargâh çıktı

GÜNDEM Haberleri  / Sabah

Şırnak Cizre'de HDP'lilerin sivil yaralıların olduğunu iddia ettiği binanın terör örgütü PKK'nın bölgedeki ana karargahı olduğu tespit edildi.

Cudi Mahallesi'ndeki Bostancı Sokak bölgesinde, PKK'nın üs olarak kullandığı 23 numaralı daireye geçen pazar günü operasyon düzenlendi. Bölgenin kontrolünün güvenlik güçleri tarafından sağlandığı kaydedilirken, teröristlerin karargah olarak kullandığı binada çok sayıda silah ele geçirildi. Öldürülen PKK'lılarla ilgili kimlik belirleme çalışmalarının da sürdüğü öğrenildi. 

VALİLİK AÇIKLAYACAK 
Kara propagandaya konu olan 23 numaralı binadaki karargaha düzenlenen operasyonun ayrıntılarına dair resmi açıklamayı valiliğin yapacağı belirtildi. Teröristlerden temizlenmeye gün sayan Cizre'de operasyonun ardından güvenlik güçlerinin, PKK'nın beşiklere, battaniyelere yerleştirdiği patlamamış tuzaklamaları bertaraf etmeye başlayacağı belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...