Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eski MİT yöneticisinin anne babası öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Eski MİT yöneticisinin anne babası öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / iHA

Eski MİT Ordu Bölge Müdürü D.Ç’nin Gaziantep’in Karkamış ilçesinde yaşayan anne ve babası, yeğenleri tarafından silahla vurularak öldürüldü.

İddiaya göre, Gaziantep’in Karkamış ilçesi Karanfil Mahallesi’nde yaşayan D.Ç (63) ile eşi D.Ç’ye (64) kendilerine ait araziden traktörle dönerken uzun namlulu otomatik silahla ateş açıldı. Ağır yaralı olarak Nizip Devlet Hastanesi’ne kaldırılan zanlılar hayatını kaybetti. Ölen D.Ç ve D.Ç’nin eski MİT Ordu Bölge Müdürü D.Ç’nin anne ve babası olduğu belirtilirken, olayın zanlısının ise D.Ç’nin amcasının oğlu M.Ç. (33) olduğu öğrenildi. Zanlı M.Ç., olay sonrası otomobille kayıplara karıştı. Güvenlik güçleri Suriye sınırındaki mahallede meydana gelen olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı

D.Ç.’nin babası D.Ç. ile birlikte 2013 yılının Ağustos ayında karıştıkları kavgada, amcası A.Ç. ve kuzeni M.Ç.’yi silahla vurarak öldürdükleri iddiasıyla yargılandıkları belirtildi. Kaçan zanlı M.Ç.’nin ise A.Ç.’nin oğlu olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...