Giresun'da FETÖ/PDY operasyonu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Giresun'da FETÖ/PDY operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde "Paralel Devlet Yapılanması"na yönelik operasyonda bir dershane ve danışmanlık şirketindeki bazı dökümanlar ile harddisklere el konuldu.

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, özel bir dershane ve danışmanlık şirketindeki aramada bazı dokümanlar ile harddisklere el konuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde faaliyet gösteren bir dershane ve danışmanlık şirketinde "Paralel Devlet Yapılanması"yla mücadeleye yönelik operasyon kapsamında arama yaptı.

Bazı doküman ve harddisklere el konuldu

Yaklaşık 5 saat süren arama sonucunda öğrenci kayıtları, senetler, bazı doküman ve bilgisayar harddisklerine incelemek üzere el konuldu.

Yetkililer, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturmanın sürdürüleceğini bildirdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...