Soylu'dan HDP'lilere: Kandil'i başınıza yıkacağız

Düzenleyen:
Soylu'dan HDP'lilere: Kandil'i başınıza yıkacağız

GÜNDEM Haberleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun geçtiğimiz gün DİSK Genel Kurulunda yaşadığı sözlü saldırı Plan ve Bütçe görüşmelerine de yansıdı.

HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan ile Bakan Süleyman Soylu arasında ‘katil’ tartışması yaşandı. Soylu, “Katil arıyorsanız 6-7 Ekim olaylarının talimatını verenlere bakın” ifadesini kullandı. Partisinin ilçe başkanının PKK tarafından dağa kaçırıldığını belirten Soylu, “15 gün işkence yapacaksın, ondan sonra buraya geleceksin. Yok öyle. Benim ilçe başkanımı 15 gün dağa çıkardın sen. Desteklediğiniz PKK’lılar işkence yaptı. Siz KCK ve PKK ile berabersiniz. Sen PKK’yı lanetlesene. Lanetle. Yapamazsın. Kandil’i lanetlenese, Murat Karayılan’ı lanetlesene. Yok öyle bir şey. Başınıza yıkarız. Kandil’i de başınıza yıkarız, o teröristleri de aynı şekilde başınıza yıkarız” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...