Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK yandaşları, Türk vatandaşını hastanelik etti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
PKK yandaşları, Türk vatandaşını hastanelik etti

GÜNDEM Haberleri  / AA

Avusturya’da terör örgütü PKK sempatizanları, bir Türk vatandaşına saldırarak darp etti.

Yukarı Avusturya eyaletine bağlı Tulln şehrine bağlı Streithofen kasabasında ailesiyle birlikte yaşayan 52 yaşındaki Ahmet Emin Yağan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 Şubat Çarşamba günü alışveriş yapmak üzere aracıyla çıktığı yol üzerinde, terör örgütü PKK sempatizanlarının saldırısına uğradığını söyledi. Aracıyla giderken yaklaşık 80 kişilik grubun küfürler ederek kendisine yöneldiğini ifade eden Yağan, kendisinin de “Hakaret etmeden yürüyüşünüzü yapın” şeklinde cevap verdiğini anlattı. 
Daha sonra gruptakiler ile arasında tartışma çıktığını dile getiren Yağan, olay yerinden ayrılmak istediği sırada gruptakilerin kendisine saldırdığını kaydederek, “Sol şakağımdan sert bir darbe yedim, aklım başımdan gitti. Neye uğradığımı şaşırdım. O anda kaç kişi olduklarını hatırlamıyorum. Arabaya bindim, oturmaya fırsat bırakmadılar, kapıları kırıp içeriye girdiler, silecekleri kırdılar, beni darp ettiler” dedi.

- Darp raporu verildi
Sopa ve yumruk darbeleriyle kafasından ve yüzünden yaralandıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırılan Yağan'a darp raporu verildi. Avusturya medyasının aracını göstericilerin üzerine sürdüğü ve çok sayıda insanı ezdiği iddialarına tepki gösteren Yağan, “Eğer öyle bir şey yaptıysam ezdiğim insanlar nerdeymiş onu bana göstersinler” ifadelerini kullandı.
Polisin saldırganlardan kendisini korumak için hiçbir şey yapmadığını ileri süren Yağan, söz konusu polisler ve kendisine saldıranlar hakkında dava açacağını bildirdi.

Yağan, terör örgütü PKK sempatizanlarının aracına zarar verdiğini ve cep telefonunun da kayıp olduğunu belirtti.

Oğul Muhammet Yağan da yeni aldıkları araçlarının aynalar, silecek, kaporta ve kapısında maddi hasar meydana geldiğini ve hasarın yaklaşık 6 bin avroya ulaştığını aktardı. Olay günü babasından haber alamadığı için polis merkezine gittiğini ifade eden Yağan, bir polisin kendisini kovarak, "Ne olduğunu yarın gazetelerden öğrenirsin" dediğini aktardı.
Söz konusu polis ise hakkındaki iddiaları cevapsız bıraktı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...