Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PDY'nin 'casusluk ve yasa dışı dinleme davası'nda ilk duruşma

Düzenleyen: / Kaynak: AA
PDY'nin 'casusluk ve yasa dışı dinleme davası'nda ilk duruşma

GÜNDEM Haberleri  / AA

Eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ve Erol Demirhan'ın da aralarında bulunduğu 23'ü tutuklu 143 polisin yargılandığı Paralel Devlet Yapılanması'nın "casusluk ve yasa dışı dinleme" davasının ilk duruşması başladı.

Eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ve Erol Demirhan'ın da aralarında bulunduğu 23'ü tutuklu 143 polisin yargılandığı Paralel Devlet Yapılanması'nın (PDY) "casusluk ve yasa dışı dinleme" davasının ilk duruşması başladı.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesince Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayının büyük salonunda yapılan duruşmaya, tutuklu sanıklar Ali Fuat Yılmazer, Erol Demirhan, Halil Hilal Seyfi, Ahmet Özdik, Özgür Nikbay, Ali İhsan Tezcan, Muhammed Ali Iklı, Metin Canbay, Harun Aydın, Hasan Hüseyin Danacı, Şeref Bolat, Tolga Güzeltaş, Hayati Başdağ, Mehmet Dilaver, Muhammed İkbal Kayaduman, Abdulhalim Sönmez, Hikmet Kopar, İsmail Torlar, Mesut Yılmaz, Erkan Palaz, Fatih Kıncır, Ramazan Orkun Altınışık ve Selahattin Ergin'in ile başka suçtan tutuklu 5 sanık ve 92 tutuksuz sanık katıldı.

Müşteki ve mağdur şarkıcı Fulden Uras, yazar Latif Erdoğan ile bazı gazetecilerin katıldığı duruşmayı, tutuklu sanık yakınları ile çok sayıda basın mensubu izliyor.

Duruşma, sanık ve avukatların yoklamasının yapılmasıyla başladı. Katılan sanıkların kimlik tespitlerine geçilen duruşmada, daha sonra sanık avukatlarının usule ilişkin talepte bulunmak için söz alması bekleniyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...