Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Genelkurmay açıkladı, tam bin 500 kişi!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Genelkurmay açıkladı, tam bin 500 kişi!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Genelkurmay Başkanlığı, kara hudutlarından yasa dışı geçiş teşebbüsü sırasında bin 25 kaçağın yakalandığı açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı hudut birlikleri tarafından, hudutlarda yasa dışı geçmeye çalışırken yakalanan kişiler ve ele geçirilen malzemelere ilişkin bilgi verdi. Buna göre, gün içerisinde Suriye’den Türkiye’ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 659, Türkiye’den Suriye’ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 29 kişi yakalandı. Ayrıca bu müdahaleler sonucunda, 7 bin 60 paket sigara, 45 bin 171 gram uyuşturucu madde, dört büyükbaş hayvan, 143 kilogram çay, 52 kuş ile bir araç ele geçirildi. Irak’tan Türkiye’ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 255 kişi yakalandı. Bu müdahaleler sonucunda, 140 litre akaryakıt ele geçirildi. İran sınırında 20 av tüfeği ele geçirildi.

Türkiye’den Yunanistan’a yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 22, Türkiye’den Bulgaristan’a yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 60 kişi yakalandı. Öte yandan Türkiye’de bulunmak için yasal gerekleri taşımayan 269 ve Ege Denizi’ndeki kara sularda ise 57 kişinin yakalandığı bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...