Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ateş açıldı, obüsler karşılık vermeye başladı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Ateş açıldı, obüsler karşılık vermeye başladı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Fırtına obüsleriyle Azez'deki terör örgütü PYD hedeflerine gerçekleştirilen top atışları aralıklarla sürüyor.

Hafta sonu obüslerle YPG hedefleri hedef alınan Suriye'nin Azez kentinden bu sabah yine Türkiye tarafına ateş açıldı. Kimsenin yaralanmadığı saldırıda ateş açılan PYD bölgesine sınırda konuşlu birlikler top atışı yapmaya başladı.

PYD'nin silahlı kanadı YPG unsurları, geçen hafta muhaliflerin kontrolünde olan ve ÖSO denetimindeki Azez'e birkaç kilometre uzaklıktaki Minnig Havaalanı'nı ele geçirdi. Bu gelişmenin ardından YPG'liler, havaalanı çevresindeki köylerde de denetimi sağladı. Cumartesi ve pazar günü PYD'nin ele geçirdiği bölgelerden Türkiye tarafına ateş açılınca, Kilis sınırındaki Akçabağlar üs bölgesinde konuşlu topçu birlikleri tarafından ateşin geldiği bölgeye Fırtına obüsleriyle karşılık verildi.

YİNE ATEŞ AÇILDI, YİNE KARŞILIK VERİLDİ

Bu sabah saatlerinde yine PYD'nin denetimindeki bölgeden Türkiye tarafına ateş açıldı. Suriye tarafından açılan ateş, topçu birliklerinin konuşlu olduğu Akçabağlar ile Demirışık köyleri hedef alındı. Kimsenin yaralanmadığı saldırı sonrası teyakkuz durumundaki birlikler, ateşin açıldığı Minnig Havaalanı ile yakınındaki Şavarikat Köyü'ndeki bazı mevzileri Fırtına obüsleriyle ateş altına alındı. Top atışları nedeniyle yankılanan sesler, duyulduğu Kilis kent merkezinde heyecana yol açtı. Aralıklarla PYD denetimindeki bölgeye top atışları devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...