Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eylem hazırlığındaki teröristlere büyük darbe!

Düzenleyen:
Eylem hazırlığındaki teröristlere büyük darbe!

GÜNDEM Haberleri

Muş'ta, eylem hazırlığı yapan terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerine operasyon düzenlendi. Operasyonda üç kişi gözaltına alınırken, çok sayıda örgütsel doküman, eylemlerde kullanılmak üzere malzeme ve el yapımı patlayıcı ele geçirildi.

Muş İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, 15 Şubat bahanesi ile eylem hazırlığında olan PKK terör örgütünün gençlik yapılanması olan YDG-H üyelerine operasyon düzenledi.

Operasyonla ilgili yapılan açıklamada, ?PKK/KCK terör örgütü elebaşının yakalanış yıldönümü olan 15 Şubat bahanesi ile örgütün gençlik yapılanması olan YDG-H içerisinde faaliyet gösteren şahısların il merkezinde EYP (El Yapımı Patlayıcı) ve molotof kokteyli ile eylem yapmaya hazırlandıkları bilgisinin alınması üzerine; İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışmalar yapılmış ve 3 kişi yakalanmıştır. Şahısların ikametlerinde yapılan aramada; 1 adet kurusıkı tabanca ve çok sayıda örgütsel doküman ve materyaller ele geçirilmiştir. Ayrıca şüpheliler tarafından bahse konu eylemlerde kullanılmak üzere hazırlanan; 11 adet EYP, 187 adet havai fişek, 7 adet TOMA araçlarına saldırı amacıyla boya malzemesi, 23 adet torpil barutu ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir. İlimiz genelinde terör suçlarına ve terör nitelikli suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur? denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...