Antalya'daki paralel yapı operasyonunda 3 tutuklama

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Antalya'daki paralel yapı operasyonunda 3 tutuklama

GÜNDEM Haberleri  / İHA

​Antalya polisinin 12 ilde düzenlediği Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, gözaltına alınan 17 kişiden 3'ü tutuklandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından 'FETÖ/PDY' yapılanmasına yönelik Antalya, İstanbul, İzmir, Osmaniye, Adana, Elazığ, Ordu, Aksaray, Şanlıurfa, Tunceli, Manisa ve Kütahya'da eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. Aralarında bir teğmen, astsubay ve bir erin bulunduğu 17 şüpheli, sorgulanmak üzere Antalya'ya KOM Şube Müdürlüğü'ne getirilmişti. 
Emniyetteki gözaltı süresi dolan ve dün savcılığa sevk edilen şüphelilerden 5'i savcılık tarafından serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 9'u da adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken A.Ç., O.D. ve N.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...