Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Deniz Baykal grup toplantısına katılmadı

Düzenleyen: / Kaynak: ENSONHABER
Deniz Baykal grup toplantısına katılmadı

GÜNDEM Haberleri  / ENSONHABER

Tarafsız Bölge'de Türkiye'nin Suriye politikasına destek verdiği için CHP'lilerin tepkisini çeken Deniz Baykal, grup toplantısına katılmadı.

Dün gece, CNN Türk’te Tarafsız Bölge programına katılan CHP milletvekili Deniz Baykal, Türkiye’nin YPG güçlerini bombalamasına ilişkin Kılıçdaroğlu'nun aksi yönde açıklama yapmış, "Türkiye’nin bombalama hakkı vardır” demişti.
 
"KEMAL BEY SIKINTILI BİR DÖNEMDE GÖREV ÜSTLENDİ"
 
Baykal, Kılıçdaroğlu'nun artık partinin gerisinde kalması gerektiğini şu sözlerle ifade etmişti; "Partimi iyi görmek istiyorum, daha iyi görmek istiyorum. (Kılıçdaroğlu’na çekil çağrısı mı?) Bu kaba bir şey bunu söylemeye hakkımız yok. Kemal Bey büyük bir iyi niyetle sıkıntılı bir dönemde görev üstlendi o görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Büyük bir görev ve sorumluluk duygusu içerisinde yapmaya çalıştı. Partimize bir sürü şey de kazandırdı. Halkla ilişkilerinde, CHP’nin algılanmasında olumlu kalıcı bir sürü açılımlar getirdi. Düşünce sisteminde yenilikler getirdi, yani çok şey kazandırdı. Hiç şüphe yok.
 
KILIÇDAROĞLU GERİDE KALMALI
 
Ama şimdi çok kritik bir sürece giriyoruz. Önümüzde 3 yıllık bir süreç var. Bu yapıyla bu süreci götürmemizi ben artık geride kalması gerektiği kanısındayım. Bu doğrultuda en büyük görevin Kılıçdaroğlu’na düştüğü kanısındayım. Bu benim değerlendirmem. ‘İddiası olan kurultayı çağırır, kavgasını yapar’ diye bakılırsa bu da bir bakıştır ama bunun doğru olduğu kanısında değilim."
 
BAYKAL, GRUP TOPLANTISINA KATILMADI
 
Deniz Baykal, bu açıklamaları sonrasında CHP'lilerden sert tepkiler aldı. Kılıçdaroğlu'nun ise ne cevap vereceği merak ediliyordu. Ancak Baykal, partisinin bugünkü grup toplantısına katılmadı, Kılıçdaroğlu da Baykal'ı anmadı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: ENSONHABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...