Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BAŞKOMUTAN’DAN... Moral ziyareti

Düzenleyen:
BAŞKOMUTAN’DAN... Moral ziyareti

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadelede teröristlere göz açtırmayan Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı’nı (JÖAK) ziyaret etti.

Resmi törenle karşılanan Erdoğan’a, JÖAK’ın arama ve rehine kurtarma, toplumsal görünümlü terör olayları ile meskun mahallerde terörle mücadele harekatları sırasında kullandığı teknik ekipman tek tek tanıtıldı. Erdoğan’a Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar ile Jandarma Genel Komutanı Org. Galip Mendi eşlik etti. Erdoğan ziyarette, ilk milli keskin nişancı tüfeği Bora-12 hakkında bilgi aldı. JÖAK personeline hitaben kısa bir konuşma yapan Erdoğan daha sonra komandolarla ayaküstü sohbet etti. Erdoğan’a ziyaretin anısına komando kasaturası ve mavi bere hediye edildi. Erdoğan, JÖAK’ın ardından Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Dairesi Başkanlığı’na geçerek burada incelemelerde bulundu.
PYD DE YPG DE TERÖR ÖRGÜTÜDÜR
Erdoğan dün ayrıca, Türkiye'ye çalışma ziyareti gerçekleştiren Yemen Cumhurbaşkanı Mansur Hadi ile bir araya geldi. Görüşme sonrası düzenlenen basın toplantısında gündeme dair soruları cevaplandıran Erdoğan, bir soru üzerine, "PKK terör örgütünü bu şekilde kabul edenler şunu bilmelidir ki PYD de YPG de birer terör örgütüdür, kimse bunu farklı yere çekmeye kalkmasın. Zaman içerisinde biz bunlara zaten bütün belgelerini verdik. Belgeleri vermemize rağmen bunlar hâlâ Suriye'de, Irak'ta ne yazık ki aynı oyunu oynuyorlar. DAEŞ bizim için nasıl bir terör örgütüyse PYD de YPG de DHKP-C'si de öyle bir terör örgütüdür" diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...