Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nusaybin ve Sur'da 8 terörist öldürüldü

Düzenleyen:
Nusaybin ve Sur'da 8 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanlığı, Mardin'in Nusaybin ilçesinde icra edilen hava harekatında 7, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonlarda ise 1 teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Genelkurmay Başkanlığı, Sur'daki operasyonlarda 1 teröristin daha öldürüldüğünü duyurdu. İlçede etkisiz hale getirilen PKK'lı sayısı 205'e yükseldi. Öte yandan Sur'da dört el yapımı patlayıcı imha edildi. Operasyonlarda imha edilen EYP sayısı 193 oldu.

Nusaybin'da hava harekatı: 7 PKK'lı öldürüldü
Mardin'in Nusaybin ilçesinde icra edilen hava harekâtı ile bölücü terör örgütü mensubu 7 terörist öldürüldü.

1 terörist teslim oldu
Şırnak'ın Silopi ilçesinde, bölücü terör örgütünden kaçan bir terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

Terörden aranan 1 kişi yakalandı
Batman'da "bölücü terör örgütüne üye olmak" suçundan aranan bir şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Terkedilen araca EYP yerlşetirmişler
Mardin'in Dargeçit ilçesinde, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce, terk edilmiş sivil bir araca yerleştirildiği tespit edilen bir el yapımı patlayıcı (telsiz ile tuzaklanmış) imha edildi.

1 terörist ile işbirlikçiler yakalandı
Muş'ın Bulanık ilçesindeki operasyonda, bir bölücü terör örgütü mensubu terörist ile bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen üç iş birlikçi şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Bir Kaleşnikof piyade tüfeği ile bu silaha ait bir adet şarjör ve 23 fişek ele geçirildi.

Bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları tespit edilen Van'ın Erciş ilçesinde 3, Şırnak'ın Cizre ilçesinde 1 iş birlikçi şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Sason'da mağara bulundu
Batman'ın Sason ilçesinde icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı tespit edilen altı adet mağarada; muhtelif cins ve miktarda yiyecek, yaşam malzemesi ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

10 DAEŞ'li yakalandı
Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı yollardan sınırı geçmeye çalışan ve DEAŞ terör örgütü üyesi olduğu değerlendirilen dördü yabancı uyruklu 10 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...