Vatandaş ihbar etti, Mardin'de faciadan dönüldü!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Vatandaş ihbar etti, Mardin'de faciadan dönüldü!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mardin’in Dargeçit ilçesinde teröristler tarafından metruk bir binanın yanına bırakılan bomba yüklü araç bir vatandaş tarafından ihbar edildi. İçinde 650 kilogram patlayıcı olduğu tespit edilen araç, kontrollü bir şekilde patlatıldı.

Edinilen bilgilere göre, Dargeçit ilçesinde 155’i arayan bir vatandaş, Ormaniçi Mahallesi’ndeki metruk bir binanın yanında şüpheli bir aracın olduğu yönünde ihbarda bulundu. Polis, bunun üzerine harekete geçti. Olay yerine giden polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak, araçta incelemelerde bulundu. Aracın bomba yüklü olduğunu tespit eden polis, olay yerine bomba imha uzmanlarını çağırdı. Uzmanlar, bombayı kontrollü bir şekilde patlattı.
Vatandaş ihbar etti, Mardin'de faciadan dönüldü!
Büyük bir gürültüyle patlayan bombanın şiddetiyle metruk binanın büyük bir bölümü yıkıldı. Çevredeki bazı evlerin ise camları kırıldı.
 Yapılan incelemede, araçta 650 kilogram patlayıcı olduğu da tespit edildi.
Vatandaş ihbar etti, Mardin'de faciadan dönüldü!
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...