Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzne gelen askerden acı haber

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzne gelen askerden acı haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Burdur’daki askeri birliğinden izinli olarak memleketi Aydın’ın Bozdoğan ilçesine gelen asker, elektrik akımına kapılmasının ardından hastaneye sevk edilirken hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Bozdoğan ilçesine bağlı Güre Mahallesi’nde yaşayan Sinan Yıldızsoy (21), vatani görevini yerine getirmek için 8 ay önce askere gitti. Usta birliği olan Burdur'dan 15 gün izin alarak baba ocağına gelen Yıldızsoy, ailesine yardımcı olmak amacıyla çam kozağı silkelemek için ağaca çıktı. Çam kozaklarını silkelerken ağacın yanından geçen yüksek gerilim hattıyla temas eden Yıldızsoy, elektrik akımına kapılarak yere düştü. 
Çevredekilerin yardımıyla ambulansa alınan Sinan Yıldızsoy, tüm müdahalelere rağmen hastaneye sevk edilirken yolda hayatını kaybetti. Yıldızsoy ailesinin en küçük çocuğu olan Sinan Yıldızsoy’un cenazesinin yarın Bozdoğan ilçesine bağlı Güre Mahallesinde toprağa verileceği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...