Ankara saldırısını düzenleyen teröristin kimliği belli oldu

Düzenleyen:
Ankara saldırısını düzenleyen teröristin kimliği belli oldu

GÜNDEM Haberleri

Ankara'da gerçekleştirilen saldırının ardından olay yeri inceleme uzmanları patlamada ölen teröristin vücut parçalarından ve parmak izinden kimliğine ulaştı. Saldırıyı düzenleyen teröristin Suriye uyruklu Salih Necar olduğu öğrenildi.​

Ankara'da, İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 28 kişi hayatını kaybetti, 61 kişi de yaralandı.
Emniyet olay yeri inceleme uzmanları patlamada ölen teröristin vücut parçalarından ve parmak izinden kimliğine ulaştı. Suriyeli mültecilerle birlikte Türkiye'ye girdiği sanılan teröristin yurda geldiği dönemde parmak izinin alındığı bildirildi. Polis de bu kayıttan kimliğe ulaştı.
Bombalı aracı kullanan ve servis araçlarının üzerine sürerek patlatan teröristin kimliği, parmak izinden belli oldu. 28 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıyı düzenleyen teröristin Suriye uyruklu Salih Necar olduğu öğrenildi.

Yenişafak

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...