Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kapıkule’de tüm zamanların rekoru kırıldı

Düzenleyen:
Kapıkule’de tüm zamanların rekoru kırıldı

GÜNDEM Haberleri

Kapıkule Sınır Kapısı’nda, bir günde toplam bin 949 TIR giriş ve çıkışı ile tüm zamanların en çok TIR işleminin yapıldığı gün rekoru kırıldı.

Kapıkule’de 16 Şubat 2015 Salı günü, bin 29 TIR girişi ve toplam bin 949 TIR giriş-çıkışı ile bir günde en çok TIR işleminin yapıldığı gün oldu.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Kapıkule’de 16 Şubat 2016 Salı günü, bin 29 TIR aracının Türkiye’ye giriş işlemi yapılarak bir günde tüm zamanların en çok TIR aracının giriş işleminin yapıldığı gün oldu. Yine aynı gün toplam bin 949 TIR aracının giriş-çıkışı yapılarak da bir günde tüm zamanların en çok TIR aracının gümrük işleminin yapıldığı gün olarak kayıtlara geçti.

EN SON REKOR 30 KASIM 2015’TE KIRILMIŞTI

Kapıkule Sınır Kapısı’nda, önceki en yüksek sayıdaki işlem rekoru bin 898 TIR aracının giriş-çıkış işleminin yapıldığı 30 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşmişti. Ayrıca 24 saat aralığında bakıldığında ise 16-17 Şubat 2016 tarihlerinde saat 01:00-01:00 aralığında bin 52 TIR girişi, saat 05:00-05:00 aralığında 974 TIR çıkışı ve saat 07:00-07:00 aralığında bin 44 giriş, 965 çıkış olmak üzere toplam iki bin 9 TIR aracının gümrük işlemi yapılarak 24 saatlik dilimde tüm zamanların en fazla TIR aracının gümrük işlemi de yapılmış oldu.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın, gayretli çalışmalarından dolayı bir günde tüm zamanların en çok TIR’ın gümrük işlemini yapan tüm personeli temsilen, Kapıkule TIR Gümrük Müdürü Halil Gözeller’e günün anısına lale figürlü biblo hediye etti. Yalçın, “Bir günde tüm zamanların en çok TIR aracının yurda giriş ve çıkış işlemini gerçekleştiren Kapıkule TIR Gümrük Sahasında görev yapan tüm personelimizi ve Kapitan Andreevo Gümrük Kapısındaki Personeli tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...