Devletin zirvesi şehit cenazesinde

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Devletin zirvesi şehit cenazesinde

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 16 Şubat’ta girdiği çatışmada şehit olan Astsubay Üstçavuş Seçkin Çil, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu da katıldı.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 16 Şubat’ta girdiği çatışmada şehit olan Astsubay Üstçavuş Seçkin Çil, Ankara Kocatepe Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazı öncesi şehit astsubayın babası Ali, annesi Aysel, eşi Beyza, kız kardeşi Büşra ve havacı astsubay olan kardeşi Hüseyin Çil taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek ve eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız katıldı.

Devletin zirvesi şehit cenazesinde
Cenaze namazı sonrası düzenlenen askeri törende şehit ailesinin ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Şehidin kızları Duru ve Aybüke de babalarını son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Şehit Astsubay Üstçavuş Çil’in Elvankent Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...