HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Genç gazeteci son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Genç gazeteci son yolculuğuna uğurlandı
Ankara, Terör Saldırısı, Haber

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ankara'da askeri servis araçlarına yönelik bombalı terör saldırısında yaşamını yitiren Tarım TV muhabiri Gülşen Yıldız, memleketi Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.

Ankara'da askeri servis araçlarına yönelik bombalı terör saldırısında yaşamını yitiren Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı Tarım TV muhabiri Gülşen Yıldız (32), memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Kürtçe ağıtlarla toprağa verildi.

Yıldız'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığından baba İbrahim ve anne Güley Yıldız tarafından alınarak karayoluyla Elbistan ilçesine bağlı Yapılıpınar Mahallesi'ndeki babaocağına getirildi. Bu sırada Yıldız'ın yakınları Kürtçe ağıtlar yaktı.

Yıldız çiftinin üç çocuğundan ortancası ve bekar olan genç gazetecinin, yazmalarla örtülmüş tabutunda sarılan anne Yıldız, "Tek kızım erken gitti yavrum erken gitti Gülşenim" diyerek Kürtçe ağıtlar yaktı.

Evlerinin bahçesinde düzenlenen cenaze törenine Yıldız'ın ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Bu sırasında Gülşen Yıldız'ın anne ve babasının güçlükle ayakta durduğu ve yakınlarınca teselli edilmeye çalışıldığı görüldü. Burada kılınan cenaze namazının ardından Yıldız'ın cenazesi mahalledeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı Tarım TV'de muhabir olarak görev yapan Gülşen Yıldız, dün akşam iş çıkışı bindiği servis aracıyla evine giderken bombalı terör saldırısı sonucu başına isabet eden cam parçalarıyla ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...