Artık zincir sökülüyor

Düzenleyen:
Artık zincir  sökülüyor

GÜNDEM Haberleri

“PKK ve PYD saldırının ‘bizimle alakası yok’ dese de belgelerle ortaya çıkmış vaziyettedir. Zincir sökülmeye başlamıştır, 14 kişi gözaltındadır, gerisi de gelecektir.”

Haber Merkezi ANKARA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün Ankara’da meydana gelen terör saldırısının uzantılarının içeride ve dışarıda görüldüğünü söyledi. Genelkurmay Karargâhı’na taziye ziyaretinde bulunan Erdoğan, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, “Artık zincir sökülmeye başlamıştır ve 14 kişi şu anda gözaltındadır. Bu 14’le kalmayacak, bu işin gerisi de gelecek” dedi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, olayın ulusal olmaktan öte, ulusal ve uluslararası bir terör boyutuna ulaştığına dikkat çekerek, şunları kaydetti: “Gerek PKK gerekse PYD’nin her ne kadar başında olanlar bu işin kendileriyle alakalı olmadığını söylüyorlarsa da bu iş son olarak İçişleri Bakanlığımızın da tüm istihbaratımızın bilgilerle belgelerle bunlara ait olduğu çıkmış durumdadır. Bu işin uzantıları içeride ve dışarıda olduğu görülmüştür görülmektedir.”
 İNANDIRAMAMIŞTIK AMA...
 Uluslararası camiada PKK-PYD bağlantısını kabul etmeyen ülkelere seslenen Erdoğan, “Özellikle dostlarımız açısından bugüne kadar bu Suriye’nin kuzeyindeki PYD ve YPG ile bağlantısını Türkiye’deki PKK ile ne denli güçlü olduğunu söylediğimiz halde inandıramadığımız dostlarımızın herhalde bu olay karşısında bu işi daha iyi anlamasına vesile olacaktır” şeklinde konuştu. Bu bağlantının belgelerle sunulduğu hatırlatan Erdoğan, “Ama bizim söylediklerimiz ne yazık ki bizde kaldı. Biz yine söylemeye devam edeceğiz, sorumluluk mevkiinde olanlar bunu kabul etmemiş olabilirler ama dünyadaki halklar, milletler bizim bu haklı belgelerimizi kabul edecek ve tarih önünde de diğerlerini hesaba çekecektir” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...