Sözde aydınlar gerçek hainler

Düzenleyen:
Sözde aydınlar gerçek hainler

GÜNDEM Haberleri

Peş peşe gelen terör saldırılarına gözünü kapayan malum kesim, Türkiye’ye açıkça düşmanlık eden PYD yerine yine devlete yüklendi

Yazarlar Hasan Cemal, Oya Baydar ve Baskın Oran’ın da aralarında bulunduğu 200’den fazla sözde aydın, PKK’nın Suriye uzantısı PYD’ye destek çıkan bildiri yayınladı. Geçen haftalarda yayınladıkları bildiri ile PKK’ya destek veren ünlülerin ardından kendisine “aydın” diyen 200’den fazla kişiden yeni bir bildiri geldi. PYD’yi savunan Baskın Oran, Ömer Faruk Eminağaoğlu ve Hasan Cemal gibi isimlerin imzaladığı bildirinin metni şöyle: “Mevcut iktidar; düşünülebilecek ne kadar bölgesel ve evrensel aktör varsa, yani Esad’ı, PYD’yi, Rusya’yı, ABD’yi, İran’ı, AB’yi…düşman ilan etmiş bulunuyor. Bir yandan “angajman kuralları”nı ileri sürerek uçağını düşürdüğü Rusya’yı NATO’ya şikâyet ediyor, diğer yandan Şanghay’a girmek istiyor ve Türkiye’yi S. Arabistan ile Katar’ın müttefiki ilan ediyor. Suudi uçaklarını İncirlik’e indirdi. 150.000 kişilik bir Suudi-Katar kara gücünün Türkiye sınırlarından girip Suriye Cumhuriyeti’ni işgal etmesi konuşuluyor. Rusya vurur diye uçak kaldıramadığı için, Suriyeli Kürtleri (aynen Türkiyeli Kürtler gibi) Fırtına Topu ateşine tutmakla övünüyor.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...