Geriye acıları kaldı

Düzenleyen:
Geriye acıları kaldı

GÜNDEM Haberleri

Başkentteki hain saldırı sonrası şehit olan asker ve sivil personelin acı haberi Türkiye’nin dört bir yanına ateş düşürdü. Şehitlerden geriye yürek burkan acı hikâyeleri kaldı.

Ankara’daki bölücü sonucu şehit olan 28 kişinin kimlikleri belli olmaya başladı. Tarım TV’de çalışan gazeteci Gülşen Yıldız kimliği belirlenen ilk isim oldu. Patlama sırasında şehit olan ve askeri servis aracının şoförü olan Ali Öztaş’ın terhisine ise 76 gün kaldığı öğrenildi. Saldırıda Çankırı ve Bursa 2 ‘şer şehit verdi. Çankırı’nın şehitleri sivil memur Cumali Akman ve Astsubay Mehmet Koray Pınar.. Patlamada şehit düşen Mudanyalı Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan’ın son paylaşımı ise yürek burktu. İlhan Astsubay, sosyal medyada, “unutma Türkiye bu ülkede; bizim çocuklarımız gülsün diye kendi çocuklarını yetim bırakan yiğitler var” şeklinde bir yazı paylaşmıştı. 
3 AYLIK EVLİYDİ 
 Bölücü saldırıda hayatını kaybeden Fatma Berna Atmaca’nın henüz 3 ay önce dünyaevine girdiği öğrenildi. Güçlükle ayakta duran anne Hatice Atmaca, “Kelimelerin bittiği yerdeyim, diyecek hiçbir şey bulamıyorum” diye konuştu. 
CEREN BABASIZ KALDI!
 Terör saldırısı kurbanları arasında bulunan Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda görevli Kıdemli Astsubay Cüneyt Sertel’in evine ateş düştü. Haymana Topçayırı Mahallesi nüfusuna kayıtlı Kıdemli Astsubay Cüneyt Sertel’in evli ve 18 yaşında Zeynep 8 yaşında Ceren isimli iki kız çocuğu babası olduğu öğrenildi.
1.5 YILLIK MEMURDU 
Hava Kuvvetleri Komutanlığı sivil memuru Orçun Münyas’ın (25) acı haberi Muğla’nın Fethiye ilçesindeki yakınlarını gözyaşına boğdu. 6 ay önce TSK’nın açtığı sadece 1 kişinin alınacağı sivil memurluk sınavına katılıp kazandığı öğrenildi. 
Genelkurmay Başkanlığı'nda Foto Film bölümünde çalışan Jandarma Başçavuş Mehmet Kutlu da şehitler arasında. Evli 2 çocuk babası Kutlu’nun acı haberi Balıkesir Susurluk’taki baba ocağında üzüntüye yol açtı.
Sivil memur Fevziye Kayış ise evli ve 2 çocuk annesiydi. Kayış’ın şehitlik haberinin ulaştığı Çorum’daki babasının evi, Türk bayraklarıyla donatıldı.

Kredi çekip annesine ev almış 
Ankara’daki patlamada şehit olan İzmirli Astsubay Başçavuş Eren Ördek’in mesai bitimi eşini arayıp “bir şeye ihtiyacın var mı” dediği öğrenildi. Öte yandan şehit Eren’in 3 ay önce annesi için kredi çekip ev aldığı ortaya çıktı.

Kayseri’nin ilk kadın şehidi 
Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda sivil memur olarak çalışan 32 yaşındaki Ayşegül Pürnek’in şehit olduğu haberi, Kayseri’deki ailesini gözyaşlarına boğdu. Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini bitiren Pürnek Kayseri’nin ilk kadın şehidi oldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...