HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İdil'de güvenlik güçlerini duygulandıran not!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İdil'de güvenlik güçlerini duygulandıran not!
Şırnak, İdil, Askere Not, Haber, Haber

GÜNDEM Haberleri  / AA

Şırnak'ın İdil ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon kapsamında arama yapılan bir evde tavana asılı Türk bayrağı ile bayrağa iliştirilen "Rabbim bu bayrağı İdil'in her köşesinde görmemizi nasip eylesin" notunu bulan güvenlik güçleri duygulandı.

Şırnak Valiliğince İdil'de ilan edilen sokağa çıkma yasağının  ardından, PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların  kapatılması, barikatların bertaraf edilmesi, halkın can ve mal güvenliğinin  sağlanmasına yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca dün  başlatılan "Şehit Özel Harekat Polisi Ersin Yıldırım Operasyonu" devam ediyor. Sokağa çıkma yasağı uygulanmasının başlamasıyla ilçede giriş ve çıkış  yapılan yollarda oluşturulan güvenlik noktalarındaki kontrolün ardından araçların  ilçe dışına çıkışı sağlanıyor, İdil'e araç girişine ise izin verilmiyor.

Operasyon kapsamında terör örgütü üyeleriyle zaman zaman "sıcak temas"  sağlayan güvenlik güçleri, bazı evlerde de arama yapıyor.
 
Asker ve polis, teröristlerin olası patlayıcı tuzaklamalarına karşı  evlere girişte ve sokakta ilerlerken çok dikkatli davranıyor.
 
Evde duygulandıran not
Teröristlerce açılan çukur ve kurulan barikatların bulunduğu Turgut  Özal ve Yeni mahalleleri ile Dirsekli köyünde yoğunlaşan operasyonlarda, Yeni  Mahalle'de bir evde arama yapan güvenlik güçleri, tavana asılı Türk bayrağı ile  buna iliştirilen bir not buldu. Evin sahipleri tarafından tavana asılan ve bayrağa mandalla tutturulan  nottaki "Rabbim bu bayrağı İdil'in her köşesinde görmemizi nasip eylesin" ifadesi  güvenlik güçlerini duygulandırdı.
 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...