Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birkaç kitabı olan, profesör olan...

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah Gazetesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birkaç kitabı olan, profesör olan...

GÜNDEM Haberleri  / Sabah Gazetesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'daki terör saldırıları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bizim yanımızdasın da niçin PKK AB olarak terör örgütü olarak ilan edilirken PYD'yi YPG'ye niye ilan etmiyorsun? Daha ne istiyorsun bizden. Belge, bilgi ne istiyorsan bunları sana veriyoruz. Bunların yanında yer alan Türkiye'de aydın müsvettesi diye geçinenler çıktı. Onların yanında yer alıyor. Bunlara karşı benim ülkemde milletimin tavrı olması lazım. Bunların aydınlıkla yakından uzaktan alakası yok.

Birkaç kitabı olan, profesör olan aydın oldu diye bir şey yok. Ülkenin yaşam şartlarına, can, mal güvenliğine saldırılar var. Bu saldırıları yapanların arkasında durarak nasıl oluyorlar da bu tür bildiriler yayınlanıyor. Birtakım laflardan sonra sözü Erdoğan'la bağlıyorlar. Siz benim yanımda olsanız ne yazar, olmasanız ne yazar?

Erdoğan: Birkaç kitabı olan, profesör olan...

Bu adamların hiçbirinin bu ülkede dikili bir taşı yoktur. Onların yetiştirdikleri bunu yapıyor. Siz bu ülkede potansiyel milliyetperver bir nesil yetiştirmediniz. Siz ellerine silah verdiniz, üniversiteleri kan gölüne çevirdiniz. Şimdi çıldırıyorsunuz, kuduruyorsunuz. Biz operasyonlarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Şehitlerimiz var, ciğerimiz yanıyor. Sonuna kadar mücadeleyi sürdürecek Allah'ın izniyle ülkemizi sağlığa selamete kavuşturacağız.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Sabah Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...