Sur'da çöken binada enkaz altında kalan 3 asker şehit oldu

Düzenleyen:
Sur'da çöken binada enkaz altında kalan 3 asker şehit oldu

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde özel kuvvetler timinin içinde olduğu bir binada meydana gelen göçükte enkaz altında kalan 3 asker şehit oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri: "19 Şubat 2016 Cuma günü Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında içinde yedi kahraman silah arkadaşımızın bulunduğu bir bina çökmüştür. Çöken binadan dört kahraman silah arkadaşımız hafif yaralı olarak kurtarılmış, üç kahraman silah arkadaşımız ise tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz"  

Olayın detayı, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için Diyarbakır’ın Sur ilçesinde süren operasyonlara katılan Özel Kuvvetler Komutanlığı timinin bulunduğu eski bir binada henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı çökme meydana geldi. Çökmenin meydana geldiği evde başlatılan ve AFAD ekiplerinin de katıldığı kurtarma operasyonunda enkaz altında kalanlardan 4'ü kurtarılırken, 3'ne ulaşılamadığı bilgisi gelmişti. Enkaz altında kalan 3 kişinin kurtarılması için göçüğün meydana geldiği evde arama çalışmaları sürüyordu ki acı haberi TSK duyurdu...

ŞEHİT SAYISI 4’E YÜKSELDİ
Öte yandan, Sur’daki saldırıda yaralanan 1 asker daha şehit oldu ve şehit sayısı 4’e yükseldi. Toplam şehit sayısı 7 oldu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...