Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FETÖ/PDY'ye finansal destek sağlayan 2 kişi tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
FETÖ/PDY'ye finansal destek sağlayan 2 kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / AA

FETÖ/PDY'ye finansal destek sağlanmasına yönelik operasyonda ABD'den dönüşünde gözaltına alınan iş adamı ve muhasebecisi tutuklandı.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) finansal destek sağlanmasına yönelik operasyonda, ABD'den dönüşünde gözaltına alınan işadamı E.A. ile şirketlerinin muhasebecisi M.K, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ABD'den dönüşünde Adnan Menderes Havalimanında Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan işadamı E.A. ve şirketlerinin muhasebecisi M.K'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

E.A'ya ait İzmir ile İstanbul'da 8 ev ve iş yerinde yapılan aramalarda bazı dijital verilerle belgelere el konuldu.

"Terör örgütü üyesi olmak, terör örgütüne finans sağlamak, terör örgütüne yardım ve yataklık etmek" suçlamalarıyla İzmir Adliyesine sevk edilen E.A. ve M.K, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Operasyon

İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, dün ABD'den dönen işadamı E.A. ve şirketlerinin muhasebecisi M.K'yı Adnan Menderes Havalimanında gözaltına almış, İzmir'de ve İstanbul'da E.A'ya ait 8 adreste arama başlatılmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...