Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mardin'de PKK'lılar polisle çatıştı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Mardin'de PKK'lılar polisle çatıştı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

MARDİN'in Derik İlçesi'nde dün gece bazı mahallelerde hendek kazıp, barikat kurma hazırlığı yapan PKK'lılara güvenlik güçleri müdahale etti. PKK'lıların ateş açması üzerine gece boyunca ilçede yer yer çatışmalar çıkarken ölen ya da yaralanan olmadı.

Derik'teki bazı mahallelerinde kırsal kesimden geldiği belirtilen PKK'lılar tarafından hendekler kazılıp, barikatlar oluşturulması için çalışma yapıldığını belirleyen güvenlik güçleri, mahallelerde araştırma yaparken PKK'lılar tarafından otomatik silahlarla ateş açtı. Sayıları 15 kadar olduğu değerlendirilen PKK'lılara güvenlik güçleri anında karşılık verince çatışma çıktı. İlçede çatışmalar paniğe neden olurken halk, evlerine çekilirken, esnaf işyerlerini kapattı. Özellikle Dağ Mahallesi'nde çatışmalar gece boyu yer yer devam etti. Çatışmalarda ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi. İlçeye takviye güvenlik güçleri sevk edilerek, PKK'lıları etkisiz hale getirmek için geniş kapsamlı operasyonlar başlatıldı. İlçe merkezinde güvenlik önlemleri de üst seviyeye çıkarıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...