Kurtulmuş'tan AA muhabirlerine 'geçmiş olsun' dileği

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kurtulmuş'tan AA muhabirlerine 'geçmiş olsun' dileği

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, AA muhabirlerinin PKK'lılarca kaçırılmasına ilişkin, "3 değerli arkadaşımızın, AA muhabirlerimizin salıverildiğini öğrenmiş bulunuyoruz. Öncelikli olarak arkadaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz" dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu-Giresun Havalimanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Anadolu Ajansının (AA) bölgede görev yapan 3 mensubunun, bir süre önce Mardin'in Nusaybin ilçesinde alıkonulduğunu hatırlattı.

Olayın ilk anından itibaren meseleyi çok yakinen takip ettiklerini belirten Kurtulmuş, "Bu süre içerisinde gerekli bütün çalışmalar yapılmıştır. Bugün itibarıyla 3 değerli arkadaşımızın, Anadolu Ajansı muhabirlerimizin salıverildiğini öğrenmiş bulunuyoruz. Öncelikli olarak bu arkadaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz. Milletimize ve ailelerine geçmiş olsun diliyoruz" diye konuştu.

Kurtulmuş, Anadolu Ajansı camiasının, gazetecilik hedeflerini, sahadaki, Türkiye'nin ve dünyanın her yerindeki olayları anında, titizlikle gazetecilik hassasiyeti içerisinde bildirme sorumluluğunu bundan sonra da yerine getireceğini vurgulayarak, "Geçmiş olsun. Böylece bir mesele daha arkada kalmış oldu. Arkadaşlarımıza çalışma hayatına tekrar hoşgeldiniz diyoruz. Bundan sonra da bütün gazeteci kardeşlerimizi Allah korusun" ifadesini kullandı.

Öte yandan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada ise "Nusaybin'de PKK'lılar tarafından kaçırılan ve serbest bırakılan AA çalışanı 3 muhabir arkadaşımıza ve Anadolu Ajansına geçmiş olsun" değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...