İdil, Sur ve Lice’de 4 asker şehit oldu

Düzenleyen:
İdil, Sur ve Lice’de 4 asker şehit oldu

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır ve Şırnak’ta teröristlerce yapılan hain saldırı sonucu 3 kahraman şehit oldu. Ayrıca Lice’de önceki gün yaralanan asker GATA’da kurtarılamadı.

PKK’lı teröristlere yönelik operasyonların sürdüğü ilçelerden acı haberler art arda geldi. Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlerce açılan çukurların kapatılması ve kazılan hendeklerin kapatılması için devam eden operasyonlarda bir asker şehit oldu. Şehit Uzman Çavuş Coşkun Karabulut’un acı haberi Konya’nın Akşehir ilçesindeki baba ocağına ateş gibi düştü. Şehidin babası Hüseyin ve annesi Döndü Karabulut da şehit haberinin ardından yıkıldı. İki acı haberde Şırnak’ın İdil ilçesinden geldi. Sokağa çıkma yasağın sürdüğü İdil’de PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada uzman çavuşlar Mustafa Can Kalfe (23) ile Serdar Akın (31) şehit oldu. Kalfe’nin acı haberi, memleketi Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde yaşayan ailesini gözyaşına boğdu. Ağustos ayında göreve başladığı ve bekâr olduğu öğrenilen şehit Kalfe’nin cenazesi, bugün Afşin’de uğurlanacak. Akın da evli 1 çocuk babasıydı. Acı haber Antalya Kemer’deki ailesine tez ulaştı. Şehit Akın, memleketi Muş Varto’da defnedilecek. Öte yandan Diyarbakır Lice’de 6 askerin şehit olduğu saldırıda yaralanan Aydınlı Jandarma Er Oğuz Arslan, tedavi gördüğü 
GATA’da şehit oldu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...