Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Salih Dursun'un kartı ABD'ye kadar uzandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Salih Dursun'un kartı ABD'ye kadar uzandı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Trabzonsporlu oyuncu Salih Dursun'un takımının Galatasaray ile oynadığı maçta, hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesi, ABD basınında da yankı uyandırdı.

Trabzonsporlu futbolcu Salih Dursun'un, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a karşı oynanan maçta, hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesi ABD'ye kadar uzandı.

Basketbol, beyzbol, Amerikan futbolu ve buz hokeyi ABD'de en çok izlenen spor dalları olmasına rağmen, Salih Dursun'un maçın 86. dakikasında hakem Bitnel'e gösterdiği kırmızı kart, Amerikan basınında da yankı uyandırdı.

Ülkenin en büyük spor medya kuruluşlarından biri olan Sports Illustrated, "Hakeme kırmızı kart gösteren Trabzonsporlu oyuncu maçtan atıldı" başlığıyla verdiği haberinde, Salih Dursun'un, hakem Bitnel'in elinden kartı kaparak kendisine sahayı terk etmesi için eliyle işaret ettiği vurgulandı.

SB Nation haber kanalı da "Oyuncunun hakeme kırmızı kart göstermesiyle Türk futbol maçı kaosa sürüklendi" başlığını kullandı.

"Kızgın oyuncu hakeme kırmızı kart gösterdi"

CBS Sports da "Kızgın oyuncu hakeme kırmızı kart gösterdi" başlığı verdiği haberde, "Türk futbolu bize uzun süre unutamayacağımız ilginç bir an yaşattı" ifadelerini kullandı. Dursun'un kırmızı kartı gösterdiği anın fotoğraf ve görüntülerine de internet sitesindeki haberde yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...