Hulusi Akar: Kararlılığımız sarsılmayacak!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Hulusi Akar: Kararlılığımız sarsılmayacak!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 17 Şubat'ta askeri birlik ve lojmanların bulunduğu Merasim sokaktaki bombalı terör saldırısıyla ilgili olarak Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına bir mesaj yayınladı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Ankara'daki terör saldırısının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri personeline taziye mesajı gönderdi.  Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Ankara'daki terör saldırısının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeline taziye mesajı gönderdi.  Akar, mesajında, yaşanan elim olayın bayraklaşan kutsal vatan topraklarının bütünlüğü, milletin egemenliği, bağımsızlığı, birlik ve beraberliği için canını seve seve feda etmekten çekinmeyen TSK'nin her bir personelini, ailelerini ve Türk milletini derinden yaraladığına dikkati çekti.

Mesajında, "Teröre karşı verdiğimiz ve halen büyük bir özveri ve kararlılıkla sürdürdüğümüz mücadelede maruz kaldığımız bu tür olaylar, ne ülkemizi korumak, huzur ve güvenliğini sağlamak konusundaki kararlılığımızı sarsacak ne de bugüne kadar namus ve şeref bildiğimiz kutsal vazifemizi yapmaktan alıkoyacaktır" ifadesine yer veren Akar, saldırıda hayatını kaybeden silah ve çalışma arkadaşlarıyla vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifa dileğinde bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...