Ataşehir'de fabrika yangını

Ataşehir'de fabrika yangını

GÜNDEM Haberleri

Ataşehir'de bir fabrikada meydana gelen patlama sonucunda yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın yaklaşık 1 saatlik çaba sonucunda söndürüldü.

Yangın, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi Karadeniz Caddesi'nde bir fabrikada 20.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre dekorasyon malzemesi olarak kullanılan Sövenin üretildiği bir fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenle büyük bir patlama gerçekleşti. Patlamanın ardından fabrika içerisinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Olay yerine itfaiye, polis ve tedbir amaçlı ambulans geldi.
YANGIN 1 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ
İtfaiye erleri tarafından müdahale edilen yangın yaklaşık 1 saatlik çaba sonucunda söndürüldü. Fabrikada yanan söve nedeniyle çıkan siyah dumanlar çevre binaların duvarlarını kararttı. Çevredekiler, yangını büyük ilgi ile izledi. Görgü tanıkları büyük çapta bir patlama yaşandığını daha sonra yangın çıktığını söylediler.
Polis, yangınla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...