Bu küstahlık dünyanın hangi ülkesinde var?

Düzenleyen:
Bu küstahlık dünyanın hangi ülkesinde var?

GÜNDEM Haberleri

Ankara’yı kana bulayan hainin fotoğraflarını bir kahraman gibi duvarlara asıp, taziye evi kurdular. Bu hainliğe HDP’li milletvekilleri de ortak oldu.

İspanya’da yarım asırdır mücadele edilen terör örgütü ETA’yı sosyal medya üzerinden öven adama hapis cezası verildi.
Fransa’da komedyen Dieudonne M’bala, terör saldırısına maruz kalan Charli Hebdo dergisine atıfta bulunup “Kendimi Charlie Coulibaly gibi hissediyorum” diye espri yapınca 2 yıl hapis cezası aldı. Bunun dışında ayrıca sosyal medyada teröre destek verdiği gerekçesiyle onlarca kişi tutuklandı. Fransa, teröre bulaşanları vatandaşlıktan çıkarma kararı aldı.
İngiltere’de 15 yaşındaki çocuk, bir polisi öldürmeye teşvik ettiği iddiasıyla terör suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
ABD’de 26 yaşındaki bir genç, terör örgütü Eş-Şebab ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle 9 yıl hapste mahkûm oldu.
Almanya’da bir kişiye PKK’ya üye olmak suçundan 3 yıl hapis cezası verildi.
Bu örnekler uzayıp gidiyor...
YA BİZDE...
 Türkiye’ye her fırsatta “insan hakları” ve “teröre karışı orantılı mücadele” çağrıları yapan hiçbir Avrupa ülkesi, topraklarını karıştırmak isteyenlere müsahama göstermiyor.
Türkiye’de ise asker, polis, sivil demeden bombalı eylemler yapan terör örgütü PKK, HDP milletvekilleri tarafından korunup destekleniyor. Savcılar da soruşturma açmaktan ve onlar hakkında fezleke hazırlamaktan öteye gitmiyor.
“Bu kadar hainlik fazla” dedirten son olay Van’da yaşandı. 
Başkentte 17 Şubat’ta bomba yüklü araçla saldırı düzenleyip 28 kişiyi şehit eden teröristin Suriyeli ve adının da Salih Neccar olduğu açıklanmıştı. Yapılan DNA testinde teröristin gerçek kimliğinin Abdulbaki Sömer ve Türk vatandaşı olduğu ortaya çıktı. İşin daha da vahimi Ankara’yı kana bulan PKK’lı militan için Van’da taziye evi kuruldu. Dünyada ilk defa toplu katliam yapan bir terörist, aynı topraklar içinde kahraman yapılmaya çalışıldı. Terör taziyesine aralarında HDP Van Milletvekili Tuba Hezer’in de bulunduğu bazı partililer gitti. Teröre karşı alınan tedbirleri ve devletin kararlılık mesajlarını neredeyse boşa çıkaran bu hareket “Bu nasıl bir çelişki” dedirtti.
MEYDAN OKUDU
PKK’lı Ramazan Beyazpirinç güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada yaralandı. Polis onu ölüme terk etmedi, aldı hastaneye götürdü. Önceki gün hastane ölen terörist Siverek’te gömüldü. Cenaze törenine HDP Şanlıurfa Milletvekilleri Dilek Öcalan ile İbrahim Ayhan da katıldı. Öcalan bu cüretkarlığıyla da yetinmeyip “Kürt halkını öldürerek bitiremezsiniz. Bir adım dahi geri atmadan bu mücadeleye devam edeceğiz, bunu herkesin bilmesini istiyoruz” diyerek maaş aldığı devlete meydan okudu.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’dan HDP’li vekillere tepki geldi. #MeclisteKatilVar hastagıyla tweet atan Tayyar, “Paris katliamından sonra bir Fransız vekil DAEŞ militanının taziyesine gitseydi o ülkede yaşayamazdı. 28 kişinin katili canlı bombanın taziye çadırını ziyaret eden HDP Van Milletvekili Tuba Hezer yargılanmalıdır” dedi.

Bu küstahlık dünyanın hangi ülkesinde var?

ANKARA BOMBACISI İÇİN TAZİYE EVİ 

Ankara’da 28 kişinin öldüğü bombalı saldırıyı gerçekleştiren Abdulbaki Sömer için Van’da taziye evi kuruldu. Öte yandan aynı ilde toplanan bir grup ise bombacı terörist için yürüyüş yapıp terör örgütü PKK ve YPG propagandası yaptı.

HDP’Lİ VEKİLLERE KİM DUR DİYECEK?

Figen Yüksekdağ, operasyonda öldürülen teröristin evini ziyaret edip, aileye destek verdi.
İbrahim Ayhan, çatışmada öldürülen örgütün Tunceli sorumlusu Aziz Güler’e methiyeler düzdü.
Tuba Hezer PKK’lı teröristin tabutunu taşıdı.
Hainler Tunceli’de polislere saldırdı. Yaralı teröriste ilk koşan Alican Önlü oldu.
Abdullah Zeydan, devlete “PKK sizi tükürüğüyle boğar” diye meydan okudu.
Cizre’de bodrumda kıstırılan teröristleri kurtarmak için kırk takla atan Faysal Sarıyıldız örgüte silah taşırken yakalandı.
Hepsi de yaptıkları ve söyledikleri kaldı...

Bombacı 10 yıldır kayıpmış

Ankara’nın kalbini kana bulayan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ismini ‘Salih Neccar’ olarak duyurduğu saldırganın Van’da yaşayan abisi Nuri Sömer, “O Salih Neccar değil benim kardeşim. 2005 yılında kayboldu. Biz o zaman savcılığa kayıp için başvuruda bulunduk. Babam DNA testi için Ankara’ya gitti” dedi. Bu açıklamadan saatler sonra iki ismin aynı kişiye ait olduğu saldırganın gerçek kimliğinin ise Abdulbaki Sömer olduğu DNA testiyle ortaya çıktı.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...