Terör operasyonunda HDP'li Hikmet Koçak da gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Terör operasyonunda HDP'li Hikmet Koçak da gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Kocaeli'nin Darıca, Gebze ile Çayırova İlçesi'nde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen helikopter destekli operasyonda 22 kişi gözaltına alındı.

HDP Darıca İlçe Başkanlığı'nda arama yapılırken, HDP Darıca İlçe Başkanı Hikmet Koçak da gözaltına alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, bugün saat 03.00 sıralarında Darıca, Gebze ve Çayırova'da bölücü terör örgütüne yönelik helikopter destekli operasyon düzenledi. Polislerin eş zamanlı düzenlediği operasyonlarla gözaltına alınan 22 şüpheli  Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Geçen aylarda Darıca Nenehatun Mahallesi Teşkilatı binasına molotof atılması eylemini gerçekleştiren kişilerin de gözaltına alınanlar arasında bulunduğu iddia edildi. Ekipler, HDP Darıca İlçe Başkanı Hikmet Koçak'ı da gözaltına aldı. Kocaeli Emniyet Müdürü Levent Yarımel, "Gebze, Çayırova ve Darıca'da terör örgütüne yönelik operasyon yapıldı. 22 kişi gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor. İlimizde meydana gelen olaylarla ilgili gözaltılar yapıldı" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...